14,090 kr

MultiPlus-II – 24V-3000VA/70A
Victron sin nye generasjon av kombinert inverter og lader

MultiPlus-II kombinerer funksjonene til MultiPlus og MultiGrid.
Den har alle funksjonene i MultiPlus, pluss et eksternt strømtransformator alternativ for å implementere PowerControl og PowerAssist og for å optimalisere selvforbruk med ekstern strømregistrering (maks. 32A).
Den har også alle funksjonene i MultiGrid.

Modeller:
3000VA – 5000VA – 8000VA – 10000VA

PowerAssist
MultiPlus-II vil forhindre overbelastning av en begrenset vekselstrømskilde, for eksempel en generator eller landstrømtilkobling. Først vil batteriladingen automatisk reduseres når det ellers ville oppstå en overbelastning. Det andre nivået vil øke effekten fra en generator eller landforsyning med strøm fra batteriet.

ESS: Energilagringssystemer
MultiPlus-II er nøkkelkomponenten i et Victron ESS-system, som gir fleksibilitet til å kombinere med MPPT-soladere eller Grid-tie PV-omformere. For eksempler og mer detaljert informasjon, se ESS (Energy Storage System) manualen.

Uavbrutt vekselstrøm (UPS-funksjon)
I tilfelle nettbrudd, eller når land- eller generatorstrøm kobles fra, aktiveres omformeren i Multi automatisk og overtar forsyningen til de tilkoblede lastene. Dette skjer så raskt (mindre enn 20 millisekunder) at datamaskiner og annet elektronisk utstyr vil fortsette å fungere uten forstyrrelser.

Fjernovervåking og kontroll
Når det er kombinert med en GX-enhet (f.eks. Cerbo GX), kan du overvåke og kontrollere Multi og systemet eller systemene dine lokalt (LAN) eller eksternt via internett fra hvor som helst i verden, ved hjelp av den gratis VRM-appen og det gratis VRM-portalnettstedet . Tilgang kan være fra en telefon, nettbrett, bærbar PC eller PC for flere operativsystemer. Det er ingen slutt på kontrollnivået, fra å justere Multi til automatisk å starte en backupgenerator og mer …

Tomt på lager

Kategori: